Pehari-Medalje

 

Loading page...

p
e
h
a
r
i
-
m
e
d
a
l
j
e
p
e
h
a
r
i
-
m
e
d
a
l
j
e
slider/pehar-g104_big.gif slider/pehar-g104_middle.png slider/pehar-g104_small.png

Kinološko udruženje

Jagodina

 
slider/pehar-g104_big.gif slider/pehar-ty11_middle.gif slider/pehar-ty11_small.gif

Udruženje

Golubara

 

 

 
 

 

Продаја Пехара и Медаља!

 

С поносом Вам представљамо нашу породичну фирму „Голд Тропхи“ (израда - продаја пехара и медаља) која се налази у срцу Србије, у Јагодини. Наша фирма је млада, али се темељи на дугогодишњем искуству власника Живорада Јанићијевића, зашто сам одлучио да заједно са сином започне овај породични посао.

Наше визије су далекосежне, а наша мисија је већ отпочела. Желимо да Вама поделимо сваки трон зато се трудимо да, својим производима и услугама, стекнемо, оправдамо и задржимо Ваше поверење.

Нудимо Вам робу врхунског квалитета из увоза, по веома приступачним ценама. Желимо да будемо сведоци Ваших победа, да заједно стојимо на трону, како на спортским, тако и на свим осталим манифестацијама, изложбама, сусретима, такмичењима. У понуди имамо широк асортиман пехара, медаља, плакета. Оно што употпуњује нашу златну понуду је гравура по Вашој жељи и мери. Нудимо Вам и специјалне цене и попусте!

Ваше победничке трофеје можете потражити на нашој страници ввв.пехари-медаље.нет или лично у нашем изложбеном простору у Јагодини. Ми ценимо Ваше поверење и зато поред личног преузимања робу испоручујемо и на жељену адресу. Такође, робу шаљемо иу иностранство.

Како је ово породични посао, коме је породица Јанићијевић потпуно посвећена, гарантујемо Вам поузданост, љубазност, брзу и добру услугу, ради обостраног задовољства.

Чекамо Вас да побеђујемо заједно!

 

С поштовањем Ваш Голд Тропхи